Tweede Eendentour - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Jack Fahner - WaarBenJij.nu Tweede Eendentour - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Jack Fahner - WaarBenJij.nu

Tweede Eendentour

Blijf op de hoogte en volg Jack

15 Augustus 2013 | Nederland, Amsterdam

Voorbereidingen ingezet. Olie gekocht (20W50 niet te krijgen in Duitsland/Oostenrijk, vast wel in Frankrijk, maar zekerheid voor alles). Een nieuw dakje op de eend, nadat ook eerder ook diverse uitgedroogde rubbers zijn vervangen, gescheurde interieur onderdelen vernieuwd en lak gerepareerd.)
Planning is uiteindelijk Zermatt in zuid-Zwitserland, afhankelijk van de weersvoorspellingen: wederom via Duitsland heen en dit maal Frankrijk/Luxemburg/België terug. Maar evengoed andersom - tegen de klok in dus!
Al heel wat plekken voorbereid, foldermateriaal in huis en met de lessons learned een lijst van niet te vergeten spullen opgesteld. Bezienswaardiheden, campings en places to be vastgelegd.
En vooral de eerste Kaufland unterwegs!
Dit maal gaan we echt de bergen in! (Grimsel- en Furkaspas, Matterhorn en Monte Rosa, Mont Blanc en het Massif d'Aravis). Maar ook de Jura en Vogezen (route des Crêtes, Grand Ballon).

Voorpret!

• 15 Augustus 2013 - 20:44

Trudy Fahner-Nobel. :

Hoi Jack, wanneer vertrek je? Alvast een goede reis.

• 15 Augustus 2013 - 21:12

Jack Fahner:

Ja Trudy,

Als het aan mij ligt morgen, maar ik moet eerst nog naar de verjaardag van mijn nicht en mijn schoonzus, dus houd ik het op rond het laatste weekend van augustus. En dan eind september weer thuis.

• 30 Augustus 2013 - 09:35

Karin: